Hjem

Arbeidernes Båtforening, Hovedøya, Oslo

Arbeidernes Båtforening

 Arbeidernes Båtforening ligger innerst i bukta på Hovedøya i Oslo. Vi har om lag 100 faste båtplasser og har båter i alle former og fasonger. I tillegg til faste plasser har vi hvert år noen sommerplasser til leie. Disse tildeles etter ansiennitet på venteliste. 

Posisjon 59°55′N 10°39′E

Kontakt oss:
e-post: havnesjef@abf-oslo.no
Tlf. 41 66 24 17                


Viktig informasjon

Oppsett - NB! Endring i rutiner
For å unngå for mye flytting av båter på utsett må alle medlemmer planlegge både oppsett og utsett i sammenheng. Hvilket oppsett man velger har betydning for hvilket utsett man får. Er du i tvil kan du snakke med Morten som er opplagsansvarlig. Det kan bli satt ut båter før første utsett også. Dersom du ønsker å komme ut før, og ligger slik at ingen må flyttes, kan dette avtales på øya i påsken.

Utsett 1 25/26. april

Sent opp betyr tidlig ut. Båter som gikk opp på siste oppsett MÅ gå ut på dette utsettet. Dersom du ligger slik at ingen må flyttes, kan også båter som gikk opp tidligere komme ut her. En del båter som gikk opp på oppsett 2 kan regne med å komme ut her.


Utsett 2 2./3. mai 
Alle båter fra første oppsett, og de innerste fra andre oppsett skal ut denne helga. 

 

Grasrotandelen

Nå kan du gi din Grasrotandel hos Norsk Tipping til Arbeidernes Båtforening. Følg linken nedenfor, og bidra til foreningens økonomi over tippelappen!

Grasrotandelen til ABF