Medlemsinfo

Styret


Andreas Tinglum, leder,
leder@abf-oslo.no, mob: 93 00 17 73
Leder arbeidet i styret og foreningen. 

Ronny Haakonsen, havnesjef,
havnesjef@abf-oslo.no, mob: 41 66 24 17
Havnesjefen har ansvar for fordelingen av plasser i havna, og er styrets nestleder. Alle spørsmål om endring av båtstørrelse, behandling av søknader fra nye medlemmer, venteliste og leie av korttidsplasser osv skal tas med han.

Morten Reksten, opplagsansvarlig,
opplag@abf-oslo.no, mob:
91 84 92 62
Opplagsansvarlig har ansvar for oppsett og utsett. Medlemmer som trenger å komme på land for reparasjoner og vedlikehold tar også kontakt med han.

Pål Vangsøy, kasserer,
kasserer@abf-oslo.no, mob: 95 72 89 69
Kassereren har ansvar for foreningens økonomi. Han har også ansvar for husene våre, så evt skader på disse eller forslag til forbedringer, meldes til han.

Sture H. Vareide, sekretær,
medlem@abf-oslo.no, mob:
92 42 51 15
Sekretæren har ansvar for medlemsregisteret, og svarer på spørsmål om utsendte fakturaer. Adresseendringer meldes til sekretæren.

Per Limmesand, styremedlem og skapansvarlig,
skap@abf-oslo.no, mob: 90 40 27 14
Styremedlemmet har ansvar skapene i skaphuset. Ønsker du å få skap, ta kontakt med han.

Om oss

Arbeidernes Båtforening på Hovedøya i Oslo har om lag 100 båtplasser. Hos oss er det båter i alle størrelser og fasonger. Foreningen holder til innerst i vika på Hovedøya, en stille oase bare noen minutter fra Oslo sentrum. Ta kontakt med styreleder Andreas Tinglum på telefon 9300 1773 / e-post leder@abf-oslo.no om du er har spørsmål eller innspill til oss. Her finner du ABF: ABF er ringet inn i rødt Veibeskrivelse: Ta til venstre ved Lavettehuset, og følg veien når den svinger brått til høyre ved vannet. Ta en kort, bratt bakke opp til venstre. Her finner du porten til ABF. (OBS: Porten er låst, kun medlemmer har adgang. Ta kontakt for å avtale å komme på besøk.)